Qui és l’Herminia

Herminia Páez Prado

Aquesta sóc jo.

O ho era fa un any, una traductora vocacional estudiant el Màster de Traducció i estudis interculturals de la UAB. El vídeo està sense dubte desactualitzat, igual que ho està la meva primera pàgina web (que gairebé va aconseguir que una amiga dissenyadora gràfica es posés a plorar a terra).

Hi ha molt per millorar en aquest vídeo però també ha provocat que molta gent, del gremi o de fora, es fixés en mi i em demostrés que havia vist la meva pàgina en un moment en què la meva fe a aconseguir enlairar-me en l’àmbit de la traducció era força limitada. Què n’opineu? Tinc pendent refer-ho, corregir aquests subtítols que no estan tallats com haurien, controlar els caràcters per segon… enregistrar-me amb més il·luminació… Podeu deixar els vostres suggeriments aquí mateix , així les recullo totes per quan tingui molt temps lliure, molta llum natural i una càmera web que no faci pena moltes ganes de treure mig armari i les pinces del cap.

Ah… que encara voleu saber més de mi? Fair enough que dirien els anglosaxons, aquesta és la meva primera targeta de visita professional:

I el meu CV? Doncs, tret que tinc pensada una manera especial de presentar les meves capacitats en aquest bloc (que ja veuré quan decideixi com crear-les), i de la informació que teniu allà a la dreta (assenyala amb el dit tot i que sigui lleig de fer), us en deixo aquí l’última secció:

Mira, Mama! Surto a la tele als mitjans!

Sí, sí, parlo seriosament, ja he estat anomenada d’alguna manera a DOS blocs (aplaudiments de llauna).

  • Social Marketing Pymes em té agregada com a Talent Jove, i ja ha treballat amb mi en mediació/dinamització i des que sóc traductora/correctora, així que caldrà fer-los cas .
  • Traducir&Co em va incloure a la seva recopilació de targetes de visita de traductors.

(Esta entrada ha sido traducida de ES a CA por Judit Izcara. Si necesitas una traductora hacia catalán ¿por qué no contactas con ella aquí?)

Dame tu opinión